Aperitive in foietaj

de FLORYAVRAM in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 9403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete foietaj,
  • 200 g branza,
  • 50g smantana,
  • 2 oua,
  • 2 carnaciori,
  • 50g masline,
  • patrunjel tocat,
  • 2 lnguri suc de rosii,
  • cateva cubulete de mozarella,
  • origano,
  • seminte de susan si mac,
  • sare.  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive in foietaj:


Mod de preparare:

Din primul pachet de foietaj am facut cosuletele,asa ca am decupat cu un pahar rotunduri pe care le-am pus in 2 forme de muffin(de fapt mini muffin).Pentru a le umple am amestecat branza cu smantana,un ou batut,patrunjel tocat si un praf de sare.Din aceasta copozitie am pus cam o lingurita si jumatate in ficare cosulet iar pe deasupra am pus carnaciori taiati subtire si in a doua rondele de masline(puteti alege ingrediente diverse in functie de gusturile fiecaruia).Cel de-al doilea pachet l-am impartit in jumtate din care o parte am taiat-o fasii pe care le-am uns cu ou si presarat cu semine de mac si susan.Cealalta am taiat-o ptratele,le-am uns cu suc de rosii,am presarat origano si in mijloc am pus cate un cubulet de mozarella.Coacem in cuptorul incalzit inainte cam 15-20 min la 180'C.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in foietaj